Meteen naar de inhoud

Een groot deel van mijn leven maak ik al foto’s.
Vroeger tijdens vakanties op de Veluwe ‘leende’ ik regelmatig de camera van mijn vader of grote broer om een rijtje paaltjes langs het fietspad of een eenzame boom op de uitgestrekte heide vast te leggen. Foto’s waarbij mijn ouders de wenkbrauwen vragend optrokken als deze uiteindelijk, ruim na de vakantie, waren afgedrukt.
Toen ik een jaar of 14 was kreeg ik mijn eerste camera, een oude Practica TL-5 en schoot ik mijn eigen rolletjes vol.
In de jaren daarna heb ik verschillende camera’s gehad en heb ik met veel plezier foto’s gemaakt. Toen ik in 2011 tijdelijk minder ruimte had voor mijn andere hobby’s, ben ik lid geworden van een fotoclub en sindsdien is het van kwaad tot erger gegaan.

Steeds vaker is fotograferen niet iets wat ik -al is het een hobby- erbij doe, maar meer en meer ga ik actief op zoek naar het beeld dat ik voor ogen heb. Ik vind het leuk om de foto’s die ik mooi, leuk of interessant vind te delen op mijn site en socials. Vaak zijn dat foto’s van natuur, maar ook meer ‘grafisch werk’, zoals lijnen en structuren vind ik interessant. 

In 2016 ben ik toegelaten tot Camera Natura. Dit is een is een landelijke gespreksgroep van de Fotobond, die als onderwerp natuurfotografie heeft. De groep bestaat uit ca. 30 natuurfotografen, afkomstig uit alle delen van het land.

De foto’s op deze site zijn door mij gemaakt en mogen niet zonder mijn toestemming worden gebruikt. Wil je een foto afdrukken of voor een ander doel gebruiken? Stuur mij dan een bericht via het contactformulier. Ik verwacht dat we er samen prima uitkomen.