Net Niet

Soms zit het mee, soms net niet.
Ik ben bijna thuis als de doseerinstallatie bij de Ketheltunnel op de A4 voor mijn neus op rood springt. Voor ik goed en wel stilsta zie ik in mijn ooghoek over het viaduct twee fietsers aankomen in fluor-gele windjacks en meteen zie ik het perfecte plaatje voor me: 1 zilveren viaduct, 2 gele poppetjes en 3 rode lampen tegen een egaal blauwe hemel – prachtig!
Maar -je voelt hem aankomen- voordat ik het cameraatje uit mijn tas heb gegrist, verdwijnen de fietsers in mijn andere ooghoek uit beeld…  
In de minuten die al wachtend verstrijken gebeurd er niets. Uiteindelijk springt het verkeerslicht op groen. Met langer stilstaan maak ik geen vrienden op de A4. Klik.
De fluo-fietsers moet ik er misschien maar een keertje in shoppen. 

Blijdorp

Ik mocht met DIGIFOTOPro een dagje mee naar Blijdorp om wat lenzen en andere spullen uit te proberen voor een lezerstest. Altijd leuk 🙂
De foto’s hieronder heb ik geschoten met een Canon 5D mkIII en de Sigma 150-600 C lens. De autofocus is een beetje traag, maar ik weet niet zo goed of dit nu aan de body of de lens ligt. De beeldkwaliteit is echter prima in orde.

Madeira 2017

Een aantal weken terug vanwege een bijzondere gebeurtenis mijn jaarlijkse Veluwe-tripje verruild voor een weekje Madeira met het gezin. Wat een fantastisch eiland.
Voor deze site heb ik de familiekiekjes weggelaten, maar desondanks blijft er meer dan voldoende interessant fotomateriaal over. 😉

FlyMotion

Het blijft altijd lastig: de combinatie van geschikt weer en het kunnen vrijmaken van tijd om er met de camera op uit te trekken.

Maar gelukkig was er recent weer zo’n moment en als je dan met zo’n plaat thuiskomt maakt dat veel goed. Geen idee wat jullie ervan vinden, maar ik ben er blij mee. 🙂

facebook-7424

 

Foto individueel 2016

Tsjonge, alweer een leuk bericht.  🙂

Evenals vorig jaar een zilveren sticker behaald bij de wedstrijd Foto Individueel van de fotobond.  Dit keer met “Dutch Ducks Chasing Chicks” in de categorie natuur.

Dutch Ducks Chasing Chicks